Få erbjudanden för din flyttstädning och flyttfirma

Att flytta är ofta en stressande och tidskrävande affär. Det hjälper till att få ett meningsfullt erbjudande om flytt och därmed få en första översikt över kostnaderna. Få därför rörliga erbjudanden från olika flyttföretag så tidigt som möjligt så att du kan jämföra dem. Vad du bör vara uppmärksam på och många andra användbara tips finns i vårt blogginlägg.

Förbered dig på att flytta

En bra förberedelse för din flyttning är en fördel för att bestämma volymen på flytten tillsammans med ditt flyttföretag. Av den anledningen har vi sammanställt en användbar checklista så att du kan förbereda din flytt på bästa möjliga sätt.

Planera vägen för att flytta möbler från din gamla till den nya lägenheten
Skapa en lista över rörliga varor för att få en översikt över dina möbler och föremål
Möbelförvaring överväger om det kan vara nödvändigt att tillfälligt lagra dina tillhörigheter professionellt
Planera städning av lägenheten, till exempel städning av hus, så att din hyresdeposition återbetalas när du flyttar
Med tanke på gamla möbler om du inte behöver dessa mer eller vill köpa nya, här kan vårt företag bortskaffa dessa i samband med flyttstädningen
Organisera rörliga material, till exempel för att optimalt packa föremål i kartonger
Beräkna budgeten för att få en översikt över kostnaderna

Dessutom kan du anteckna specifik information om platsen och tillståndet på platsen, till exempel vad är parkeringssituationen på platsen och hur många planeringshjälpare som finns tillgängliga. Du kan ta reda på vad du bör vara uppmärksam på i vår checklista för flytten.

Kostnader och kostnader

När du flyttar finns det inte bara pengar, utan också olika kostnader och ytterligare arbete. Ett professionellt flyttföretag kan göra alla dessa åt dig. I den här listan visar vi vilka kostnader som är detaljerade och därmed också en del av ett omlokaliseringserbjudande:

  • Kostnaderna för att flytta arbetare och en förare som flyttar
  • Demontering och monterings kostnader
  • En flyttbil för flyttning av möbler
  • Kostnader för förpackningsmaterial
  • Noggrann packning in i flyttkartongerna
  • Tillfällig förvaring av möbler och föremål
  • Kassering av gamla och skrymmande möbler
  • Avlägsnande städning och slutstädning av den gamla lägenheten
  • Eventuella speciella borttagningar som tvättmaskiner eller pianotransporter
  • Ytterligare kostnader för bensin, försäkring och stoppförbud kvarstår

För att du ska kunna utföra din flytt så smidigt som möjligt, börja planera tidigt och diskutera organisationsfrågor med ditt flyttföretag i god tid.

Kostnadsfaktorer för ditt drag

Använd en flyttkalkylator för en ungefärlig och individuell beräkning av dina flyttkostnader! Kontakta oss för en offert på din flyttstädning redan idag, bra att vara ute i god tid.

Hur känner jag igen ett seriöst flyttbud?

Det finns många flyttföretag och flyttstädare i Göteborg som snabbt och tydligt kan förbereda ett erbjudande åt dig. Ta inte den första bästa. Många flyttfirmor företag erbjuder en rörlig kostnadskalkylator på sina hemsidor som du bör använda. Detta följs vanligtvis av en gratis konsultation. Sådana diskussioner är mycket viktiga för att skilja allvarliga flyttföretag från andra, eftersom det är det enda sättet att göra en realistisk bedömning av mängden och den efterföljande arbetsbelastningen.
Kontrollera också erbjudandet i detalj och jämför andra med varandra. Var uppmärksam på ett fast pris och klargör eventuella merkostnader.

Flyttstädning i Göteborg

Som ett städföretag som erbjuder flyttstädning i Göteborg och dess omgivning skapar vi tydliga och begripliga erbjudanden åt dig. På så sätt bryter vi ner viktiga kostnadsposter som i slutändan resulterar i ett rättvist och öppet pris för dig. De viktigaste kostnadsfaktorerna som har störst inflytande på beräkningen av flyttstädningen är hur stort området är som ska rengöras, resans längd för städarna och lokala förhållanden.

Begär ett erbjudande nu!

Vill du få ett professionellt erbjudande för din flyttstädning? Då kan vi hjälpa dig som ett känt städföretag i Göteborg och som experter på flyttstädningar. Kontakta oss redan idag för att ta reda på vad flyttstädningen kommer kosta dig!