Flyttstädning Haninge

Laddad för flytt men mindre laddad för städning? Anlita vår flyttstädning i Haninge när du ska flytta!

flyttstädning Haninge

Laddad för flytt men mindre laddad för städning? Anlita vår flyttstädning i Haninge när du ska flytta!

flyttstädning

Sverige är ett av de länder i världen där människor väljer att flytta mest. I vår stad flyttar varje år mängder av människor och företag in och ut. Många väljer förstås också att flytta inom staden. Alla dessa flyttar i Haninge leder till ett stort behov av flyttstädning. Ett behov som vi har tillgodosett under många år som aktiva inom städning i allmänhet och flyttstäd i synnerhet.

Vill du komma i kontakt med oss för att ta del av våra erbjudanden inom flyttstädning i Haninge? Kontakta oss via mail eller telefon redan idag!

Snabba tjänster
Du kan alltid anlita vår flyttstädning i Haninge enkelt och med kort varsel.
Trygga villkor
Vi är en certifierad och välförsäkrad städfirma som lämnar garanti på alla arbeten.
Låga priser
Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på flyttstädning i Haninge till alla våra kunder.

Vår professionella flyttstädning i Haninge

verige är ett av de länder i världen där människor väljer att flytta mest. I vår stad flyttar varje år mängder av människor och företag in och ut. Många väljer förstås också att flytta inom staden. Alla dessa flyttar i Haninge leder till ett stort behov av flyttstädning. Ett behov som vi har tillgodosett under många år som aktiva inom städning i allmänhet och flyttstäd i synnerhet.

Vill du komma i kontakt med oss för att ta del av våra erbjudanden inom flyttstädning i Haninge? Kontakta oss via mail eller telefon redan idag!

Behöver du hjälp med flyttstädning?

Vår organisation

Vi har byggt en verksamhet inom flyttstädning i Haninge som vilar på ett antal, enligt oss, viktiga kvaliteter. Dessa är som följer:

Kunskap och erfarenhet

Utan kunskap kommer man ingenvart. Detta är förstås inte unikt för flyttstädning i Haninge eller flyttstäd i allmänhet, utan är genomgående i många olika tjänster. Vårt städteam i Haninge har lång erfarenhet av städning i allmänhet och av flyttstädning i synnerhet. Den stora och breda kompetens som denna erfarenhet har gett oss är ovärderlig.

dialog

Alla goda samarbeten kräver god kommunikation. När du väljer att bli kund hos oss och ta del av vår flyttstädning i Haninge kan du räkna med tydlighet. Vi är lyhörda och anpassar vår flyttstädning i Haninge utefter kundens behov. Vi ser till att all information om såväl pris som omfattning av vår flyttstäd framgår tydligt. Som kund får du en kontaktperson på Flyttpellarna som du snabbt och enkelt kan nå för eventuella frågor eller funderingar.

Garanti och trygghet

Vi är en certifierad och välförsäkrad städfirma. Detta innebär att eventuella olyckor i samband med vår flyttstädning i Haninge täcks av vår försäkring. Något som ökar tryggheten för både våra kunder, för oss som städfirma och för vår skickliga personal.

kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss  gällande flyttstädning?

3_Kvadrat@2x

Hur vår flyttstädning i Haninge går till

Du känner säkerligen till att en flyttstädning, i Haninge eller annanstädes, måste vara väldigt noggrann. Vid flyttstäd måste varje yta av den gamla bostaden eller lokalen rengöras. Nedan följer en genomgång av vad som rengörs då du tar hjälp av vår flyttstädning i Haninge.

Städning av badrum

Badrummet är en av de delar av en bostad som är hårdast ansatt. Förekomsten av avlopp och brunnar gör att detta rum är särskilt viktigt att rengöra vid flyttstädning i Haninge. Därför är vi särskilt noggranna vid städning av badrummet, då du anlitar oss. Toalett, dusch, avlopp, skåp, spegel, golv, väggar och brunnar rengörs noggrant.

städning av kök

När man talar om delar av hemmet som drabbas hårt av smuts och andra oönskade slaggprodukter är köket oundvikligt att nämna. Här samlat fett och matrester i de allra trångaste utrymmena. För att din flyttstädning i Haninge ska bli godkänt är det oerhört viktigt att rengöringen av köket är optimal. Detta fixar vi genom vår professionella flyttstädning i Haninge. Vi rengör vitvaror, kakel, diskbänk, diskho, diskmaskin, fläkt och mycket mer.

Övriga ytor i bostaden/lokalen

Vid flyttstädning i Haninge är det viktigt att alla delar av bostaden ses över. Även om köket och badrummet ofta är de rum som kräver extra uppmärksamhet är övriga delar av hemmet icke att förglömma. När vi utför flyttstädning i Haninge ser vi till att dammsuga och våttorka hela hemmet. Vi rengör dessutom alla lister och andra utrymmen som man annars ofta glömmer.

RUT-avdraget och flyttstädning i Haninge

öker du vår flyttstädning i Haninge för flytt som privatperson? Glöm då inte att du kan nyttja RUT-avdraget! Detta ger dig möjlighet att dra bort en stor del av den totala arbetskostnaden. Meddela oss bara att du vill nyttja RUT vid vår flyttstädning i Haninge så fixar vi alla papper till Skatteverket!

kontakta oss

Är du övertygad? Flyttstädning i Haninge kommer att göra att du kan koncentrera dig på ditt nya boende istället för ditt gamla. Ring eller maila till oss för offert på flyttstäd och pris för flyttstädning i Haninge redan idag!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.