Flyttstädning i Göteborg – överlämning utan stress

Slutstädning av lägenheten i Göteborg

Att flytta är förknippat med mycket ansträngning och måste planeras väl. Du måste få offert från företag som erbjuder flyttstädning i god tid, välj rätt företag och beställ det. Du behöver flyttlådor och du måste reda ut vad du ska ta med dig och vad du ska lämna. Packningen kan ta lite tid. När du verkligen flyttar måste allt göras snabbt. Eftersom du är upptagen med att göra allt smidigt och ställa in i din nya lägenhet, är det vanligtvis lite tid kvar för slutstädningen av lägenheten. Det är vettigt att anställa ett städföretag i god tid.

Varför ska du anställa ett företag för att göra flyttstädningen

Om du flyttar ut från ett hus eller en lägenhet ska den vara i rent skick vid överlämnandet. Rengöring när man flyttar tar mycket tid, för ingenting ska glömmas bort. Om du anställer ett företag för slutstädning sparar du värdefull tid som du kan använda för att inreda ditt nya hem. Om du tar städningen i egna händer, håller inte hyresvärden alltid med på resultatet. Saker glömmer sig lätt i röran vid flytten. Situationen är annorlunda med en professionell flyttstädning med leveransgarantin som vi erbjuder i Göteborg och dess omgivning. Företaget vet sin väg och vet vad som är viktigt när det gäller flyttstädning. Med överlämningsgarantin kan du vara säker på att lägenheten kommer att tas från dig. Överlämnandet av lägenheten kan ske enligt hyresregler. Du kommer att få godkännandegarantin skriftligen. Vi erbjuder ett servicepaket för slutstädning. Detta servicepaket innehåller alla tjänster som krävs för städning och överlämning.

Överlämning av lägenheten utan stress

Städföretaget utför flyttstädningen professionellt. Detta garanterar att du inte bara kan lämna över din lägenhet i tid utan att den faktiskt kommer att accepteras. Lägenheten städas noggrant. Inget efterföljande arbete krävs som skulle försena överlämnandet och leda till ökade kostnader. Du behöver inte längre lägga tid på att städa din gamla lägenhet eftersom företaget tar hand om det. Med servicepaketet, som inkluderar alla tjänster, tillkommer inga extra kostnader för dig. Om städföretagets anställda ändå förbiser något kommer de omedelbart att rengöras om. Städföretaget överlämnar den städade lägenheten till hyresvärden. Det finns inga extra kostnader för dig eftersom en garanti tillhandahålls.

Få ett erbjudande i god tid

För att inte slösa bort tid på att städa din lägenhet efter flytt, bör du få ett erbjudande från ett städföretag i god tid. Företaget kommer att besöka ditt hem för att få en uppfattning om rengöringsarbetets skick och omfattning. Ett sådant visningsavtal tar mindre än en halvtimme. Som ett resultat kommer du att få ett gratis och icke-bindande erbjudande. Om du är nöjd med priset kan du boka en tid med städföretaget så att städningen sker i tid för överlämningen. Om priset är för högt för dig kan du kontakta ett annat städföretag som också ger dig ett erbjudande. Du väljer det företag som är billigast och känns rätt för dig. Alla nödvändiga tjänster ingår i det fasta priset. Om du anställer företaget betalar du bara för städningen efter att lägenheten har överlämnats till hyresvärden. Du har tid att sortera dina saker tills städarna för flyttstädningen kommer, att dela med sig av det du inte vill ta med dig till den nya lägenheten och packa det du vill ta med dig. Du kan be grannar och vänner att hjälpa dig att packa och ta bort möblerna.

Checklistor hjälper till med planering

Du bör använda checklistor för att se till att din flytt och rengöring verkligen går smidigt. Så du kan planera i förväg och inte glömma någonting. Du kan ladda ner sådana checklistor för att flytta gratis på Internet. Kontakta oss för flyttstädning i Göteborg!